Zonnescherm Zonwering

Terrasschermen Zonwering

Onze partners in zonwering

Zonwering Partners


Kom in contact met een specialist

Degalux International BV

Koopmansgoed 7
3771 MJ Barneveld
T +31 (0)342 404 130
F +31 (0)342 404 139
E info@estatezonwering.nl
KvK 24342218

Terrasschermen

Estate zonwering biedt een ruime keuze in terrasschermen. Leverbaar vanaf 3 tot 7 meter breed uit één stuk. Ideaal voor het overkappen van uw terras. U zit comfortabel op uw terras, heerlijk in de schaduw. Wilt u meer of minder zon? U regelt het met de uitvalshoek. Met een heater kunt u ook in voor- of najaar buiten genieten.

Terrasschermen zijn leverbaar in verschillende prijsklassen en uitvoeringen, zowel handbediend als gemotoriseerd.

Uitvoeringen in Terrasschermen

Estate terrasschermen zijn er in 5 verschillende uitvoeringen. De omkasting is van aluminium, roestvrij en weersbestendig. Standaard word de omkasting geleverd in crèmewit (RAL 9001). Andere RALkleuren zijn ook mogelijk.

Doek van het Terrasscherm

Het terrasschermdoek van de topmerken Swela of Dickson heeft een heel speciale behandeling gehad zodat het doek minimaal verkleurt. Er is een grote keuze aan kleuren en uitvoeringen.

Bediening van het Terrasscherm

Voor terrasscherm type ST-1500 heeft u de keuze uit handbediend of gemotoriseerd. De overige schermen zijn leverbaar met een Somfy motor met wandschakelaar of Somfy motor met handzender. Dit biedt veel comfort. U kunt het terrasscherm eenvoudig openen en sluiten door middel van een schakelaar of via afstandbediening.

Garantie op de Terrasschermen

Estate zonwering en terrasschermen zijn kwalitatief zeer degelijk uitgevoerd en onderhoudsvriendelijk. Het is een investering voor jaren. U krijgt 3 jaar garantie op fabricage- of constructiefouten en op alle bedieningen. De garantie omvat de levering van materialen en onderdelen, maar niet het arbeidsloon. Buiten de garantie valt schade die ontstaat door ondeskundige montage en/of gebruik.

Download de brochure over Terrasschermen

Gestreept Terrasscherm

Een terrasscherm is verkrijgbaar in verschillende doeksoorten

Twee zijdelingse terrasschermen

Het terrasscherm is mooi afgewerkt

Extra breed Terrasscherm

Een terrasscherm waar u heerlijk onder kunt zitten